The Single Best Strategy To Use For μόνωση με πολυουρία

Οι πιο συνηθισμένες τεχνικές είναι η τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών (όπως εξηλασμένη πολυστερίνη ή πετροβάμβακας).

Ενδιαφέρομαι λοιπόν για θερομόνωση και στεγανοποίηση της ταράτσας μας η οποία ενημερωτικά σας λέω ότι δεν χρησιμοποιείται για καμία χρήση βαριά ή χρήση!

Είναι μία μέθοδος στεγανοποίησης που συναντάται αρκετά συχνά στην Ελλάδα.

Ακολουθεί πιθανόν το σημαντικότερο βήμα στη συμβατική μόνωση ταράτσας, που είναι η τοποθέτηση της θερμομονωτικής στρώσης, δηλαδή η επικόλληση των μονωτικών υλικών. Το πάχος του μονωτικού που θα επιλέξετε είναι καταλυτικό στα θερμομονωτικά αποτελέσματα που θα έχει η μόνωση ταράτσας, αφού προφυλάσσει τόσο τη φέρουσα πλάκα όσο και τους εσωτερικούς χώρους από τις μεγάλες θερμοκρασιακές διακυμάνσεις.

Η αντοχή της σε ακραίες καιρικές συνθήκες τη καθιστά ιδανική επιλογή για κτίρια που βρίσκονται σε τέτοιες περιοχές.

Το κτήριο σαν οικοδομική κατασκευή παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην επιλογή της κατάλληλης μόνωσης. Ορισμένα παλιά κτήρια δεν έχουν τη «δύναμη» να αντέξουν κάποια συστήματα μονώσεων τα οποία χαρακτηρίζονται ως πιο βαριά.

Η πολυουρία πολυμερίζεται πολύ πιο γρήγορα, συχνά μέσα σε δευτερόλεπτα μετά την ανάμειξη των συστατικών.

Advertisement cookies are utilized to supply site visitors with relevant advertisements read more and internet marketing campaigns. These cookies observe guests across websites and obtain information to offer customized advertisements. Other people Other individuals

Για τούτο και σε κάποια έργα ζητούνται πλέον πιστοποιητικά συντήρησης των μηχανημάτων από εξωτερικό συνεργάτη, ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία τους και να μηδενίζονται ει δυνατόν, οι μεγαλες διακοπές στο έργο.

Η συμβατική μόνωση ταράτσας αποτελεί μια παραδοσιακή λύση για μόνωση ταράτσας, με χαρακτηριστικό της γνώρισμα ότι η στεγάνωση βρίσκεται πάνω από τη θερμομόνωση.

Αρχικά, μόνωση ταράτσας είναι η τοποθέτηση θερμομονωτικού υλικού πάνω στην πλάκα σκυροδέματος του τελευταίου ορόφου του κτηρίου. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως η ταράτσα σας είναι εκείνο το σημείο που δέχεται τις περισσότερες καταπονήσεις από τις αλλαγές της θερμοκρασίας και τα καιρικά φαινόμενα.

“Αναπνέει” άρα δεν συσσωρεύεται υγρασία επιφάνεια του μονωτικού υλικού.

να προστατεύεται από την υπεριώδη ακτινοβολία και τις μηχανικές κακώσεις

Η πολυουρεθάνη σχηματίζεται από μια αντίδραση μεταξύ μιας πολυόλης και ενός ισοκυανικού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *